UKM i mars og august

Innhold

Den planlagte mønstringa i Birkeneshallen fredag 12. februar må gå ut på grunn av koronarestriksjonene. Men UKM blir det i år også.

UKM 2021 forhåndsomtale 1

SCENEFORESTILLING: Det blir UKM-show fra scenen i år også, selv om den planlagte lokalmønstringa i Birkeneshallen må gå ut på grunn av koronarestriksjonene.

På et styremøte 26. januar bestemte UKM-styret at det skal arrangeres både kunstutstilling og sceneforestilling. Kunstutstillingen blir i slutten av mars. Da vil malerier, tegninger, foto, skulpturer og annen kunst bli stilt ut i biblioteket og muligens også andre steder i Birkeland sentrum. Det vil også bli laget et digitalt galleri.

Sceneforestillingen utsettes til sommeren, nærmere bestemt lørdag 7. august.

– Da satser vi på å få til et større UKM-arrangement med ulike aktiviteter og sceneforestilling, opplyser kulturleder Wenche Flaa Eieland. Hun oppfordrer alle til å gå inn på www.ukm.no for å finne mer info.

– Vi gleder oss og håper mange blir med, sier Wenche på vegne av UKM-styret, som for øvrig består av Oda-Emilie Hansen, Ella Espegren, Kristian Flaa, David Nystøl, Sigmund Flaa, Daniel Haugebo og Gøran Frigstad.

UKM 2021 forhåndsomtale 2 

KUNSTUTSTILLING: Årets UKM-kunst vil bli vist på biblioteket og muligens andre steder i Birkeland sentrum, i tillegg til digitalt.

UKM 2021 forhåndsomtale 3

UKM-STYRET: Årets UKM-styre samla til møte på biblioteket på Birkeland.