Servicetorvet utvider åpningstida

For å imøtekomme publikums ønske om lenger åpningstid, vil servicetorvet på kommunehuset holde åpent til kl 17.00 hver torsdag fra 7. januar til 25. mars.

Den utvida åpningstida – 10.00-17.00 torsdager – er et prøveprosjekt for å sjekke om det faktisk er et behov blant innbyggerne for å komme innom servicetorvet utenom ordinær arbeidstid.

– Vi har fått henvendelser, og vi har hørt at noen innbyggere og noen politikere har påpekt at vi kun har åpent når folk er på jobb. Så nå prøver vi oss med utvida åpningstid én dag i uka for å se om det faktisk er et behov, opplyser enhetsleder for kommunikasjon og kultur, Aud Hellen Bergland. Hun påpeker at det er gjort forsøk med utvida åpningstid på kommunehuset flere ganger tidligere, uten at innbyggerne har benytta seg av tilbudet.

– Men vi prøver igjen, sier Bergland.

Hun gjør oppmerksom på at det kun er servicetorvet som vil være åpent de tre ekstra timene fra 14.00 til 17.00.

– Dersom du har behov for å snakke med en saksbehandler på for eksempel byggesak eller oppmåling, så må du gjøre en avtale med den aktuelle saksbehandleren, som før, sier Aud Hellen Bergland.

Aud Hellen Bergland

Enhetsleder: Aud Hellen Bergland