Covid-19 informasjon 06.04.21

Ingen meldt smittet i påsken!

Det er ikke meldt om nye smittede i Birkenes i løpet av påsken. Det er gode nyheter og betyr at innbyggere i Birkenes har fulgt rådene.

De nasjonale rådene er forlenget til 14. april. Det betyr at vi må fortsette å følge disse.

Statusen nå er:

• Isolasjon: 0
  • Karantene: 0*

*Birkenes kommuner har ikke til enhver tid oversikt over personer i ventekarantene. Disse kan også være smittesporet fra andre kommuner og det tar litt tid før oppdatering. Derfor legger vi ikke ut tall for ventekarantene. Vi legger ut et øyeblikksbilde.

Vi minner fortsatt om det som er viktigst:

• Hold avstand
  • Vask hender
  • Test deg ved mistanke
  • Hold deg hjemme hvis du er syk

Det er fortsatt viktig å følge regler og anbefalinger:

Link til nasjonale tiltak som varer til 14. april: https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/oversikt-over-nasjonale-tiltak/id2826828/

Tusen takk til alle innbyggere i Birkenes for den dugnadsånden dere viser i denne sammenhengene!

Hold ut og hold sammen, på avstand!