UKM-påmeldingen er igang

Innhold

Fredag 2. februar braker det løs i Birkeneshallen med 2018-utgaven av UKM. Nå er det mulig å melde seg på.

UKM-komiteen 2018

En komité bestående av Linn Rigadis, Hege Nyhaven, Stian Fåland, Magnus Mosfjeld, Elen Nyhaven, Kristoffer Søhagen, Sander Svaland, Odd Arne Nyhaven, Simon Topland, Gøran Frigstad (klubbleder Joker fritidsklubb) og Wenche Flaa Eieland (kulturleder) er godt i gang med  planleggingen  av den store happeningen for ungdom. Her blir det diskutert programledere, teknikk, pauseinnslag, tekniske og praktiske medarbeidere og alt annet som skal til for en vellykket mønstring. Mønstringen går i år som før i Birkeneshallen.

Påmeldingen startet 1. desember

Så nå er det bare å gå inn å melde seg på! Påmeldingsfristen er 19. januar, så innen den tid håper vi at mange, både nye og gamle kjenninger, er klare. Alle mellom 10 og 20 år kan melde seg på med nesten hva som helst, bare det kan kalles et kulturuttrykk og ikke krenker noen. Alt som kan vises fra en scene, helst under 4-5 minutters varighet, av sang, film, dans, monolog, rap, band, instrument, turn, show m.m. kan meldes på. Også alt som på en eller annen måte kan stilles ut eller vises på skjerm er mulig å bidra med. Tegning, maling, foto, installasjon, skulptur, søm, strikk, tre-/metallkunst, film, smykkekunst osv. Finn fram kunst du har laget tidligere (i kunst og håndtverken på skolen, for eksempel) eller bruk vinterens mørke kvelder til kreativt arbeid alene eller sammen med andre. Vi gleder oss til å se hva du kan!

For at UKM 2018 skal bli «The best UKM ever» er vi i komiteen avhengig av at ungdommen melder seg på og blir med. Her har alle en mulighet til å bli sett, og til å få opptre under gode forhold med bra lyd og lys og flott scene som vanlig. 

Gå inn på www.ukm.no og meld deg på! Kanskje vil du få tidenes beste kveld?

Lang tradisjon

I 2018 er det 23 år siden Birkenes kommune arrangerte sin første lokale UKM. Det har vært noen fantastiske år med fantastiske ungdommer som har kunnet boltre seg fra en proff scene med topp lyd og lys. Der har de fått vist sine talent innen ulike sjangre som musikk, dans, film og kunst. I tillegg, og ikke minst, har mange ungdommer vært med på å planlegge og gjennomføre arrangementet. Flere har fått prøvd seg som programledere, teknikere, de har fått kjøre lys, rigge scene, jobbe backstage osv. Ved å være med på UKM har mange unge fra Birkenes opparbeidet seg god arrangementskompetanse og fått utviklet sitt talent. Det er mange fra Birkenes som har satt sitt preg på både fylkesmønstring og landsmønstring opp gjennom årene.

Hilsen

UKM-komiteen