Bli med du også!

Søndag 22. oktober går årets TV-aksjon av stabelen, i år med UNICEF som mottaker. Ordfører Anders Christiansen oppfordrer sambygdingene til å støtte opp om aksjonen, både som givere og bøssebærere.

TV-aksjonen 2017 logo

– Pengene går i år til å hjelpe barn og unge i krigsherja områder til å få skolegang. Et veldig godt tiltak. Alle ønsker vel å støtte det, sier ordføreren.

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Søndag 22. oktober strømmer bøssebærerne ut for å ringe på dører i alle landets kommuner. I Birkenes har kommunen vært velsignet med en stab av trofaste bøssebærere, men hvert år er det noen som av ulike årsaker ikke kan. Det er derfor alltid behov for nye bøssebærere. Har du lyst og mulighet til å gå med bøsse søndag 22. oktober, så kan du kontakte ordføreren på mobil 900 35 778 eller e-post anders.christiansen@birkenes.kommune.no.

– Du trenger ikke gå alene, det kan godt være flere som slår seg sammen om å gå en rode, understreker ordfører Anders Christiansen.

Les mer om TV-aksjonen 2017