Storbandet «tjuvstarter»

Birkeland Storband blir de aller første til å innvie den nye scenen på Tobias Jorde når de inviterer til konsert onsdag 14. juni, to dager før den offisielle åpningskonserten.

Birkeland storband på Tobias Jorde

Bygdas eget storband har gjort det til en svært så populær tradisjon å holde konsert på utescenen på kommunens tusenårssted. De siste årene har det store spenningsmomentet vært om værgudene ville spille på lag. Nå er ikke været lenger noe tema, når utescenen står ferdig med flunkende nytt, kortreist tak.

Lokale gjesteartister

Først ut til å underholde fra den nye scenen er altså Birkeland Storband med gjesteartister. I år har kapellmester Geir Knutson & co fått med seg de lokale stortalentene Bjørn Olav Hartvigsen og Emilie R-B Sivertsen. Førstnevnte burde være godt kjent for musikkinteresserte birkenesinger etter utallige opptredener under UKM og i ulike konsertsammenhenger de siste ti årene. Sistnevnte har skolering innen dans og drama og var sist å se lokalt i Birkelandsrevyens siste oppsetning.

Konsertstart 19.00

Alt burde med andre ord ligge til rette for en ny stor storbandkveld på Tobias Jorde.

Konsertstart er kl 19.00, og som tidligere år er det gratis entré og fritt fram for å ta med seg en nabo eller tre. Og husk å ta med stol, dersom du ønsker å sitte.

Se konsertplakaten her