Stor sangglede i frikirka

Innhold

I år måtte «Allsang på jordet» flyttes fra utescenen på Tobias’ Jorde til storsalen i Birkeland frikirke. Det la ingen demper på sanggleden.

Allsang på jordet 2019 1

ARTIST OG KONFERANSIER: I tillegg til å lede konserten med stø hånd, presenterte Bjørn Olav Hartvigsen et knippe egenskrevne låter fra sitt kommende debutalbum, med mamma Liv Torill på tangenter.

Storsalen i Birkeland frikirkes nyoppussa lokaler på Strøget var så godt som fullsatt da kulturleder Wenche Flaa Eieland ønska folk velkommen og forklarte årsaken til flyttinga; tornadovarsel og generelt svært usikre værprognoser. Storsalen skulle imidlertid vise seg å være godt egnet til det populære arrangementet, som neste år kan feire 10-årsjubileum.

Ung forsanger

Med vokaltalentet Bjørn Olav Hartvigsen som konferansier ble publikum ledet gjennom et knippe kjente og kjære sanger de kunne synge med på. Med kulturskolebandet Blikkbåks, Birkenes hornmusikk og Birkenes bygdekor som allsangledere, lot ikke publikum seg be to ganger. Heller ikke da Hornmusikken dro igang "Lille Norge" med 10 år gamle Andrea Stoveland som stødig og klokkeklar forsanger.

Platedebuterer

Innimellom allsangen fikk de høre selvvalgte numre fra de tre ensemblene, og ikke minst et knippe rykende ferske låter fra konferansierens debutalbum som kommer til høsten.

Og på vei ut kunne de kjøpe med seg en kopp kaffe og et kakestykke fra Tveitås 4Hs velfylte kakebord ute i kafeen.

Se flere bilder:

Allsang på jordet 2019 2Allsang på jordet 2019 3Allsang på jordet 2019 4Allsang på jordet 2019 5Allsang på jordet 2019 6