Onsdagstreffene starter opp igjen

Etter at Kristine Foss takket for seg ved juletider, ble det et tomrom for de eldre på onsdager. Åsa Hørte og misjonsorganisasjonene har hatt to arrangementer nå på nyåret (jan, feb), og har også avtalt å holde en samling i mars. Mange har savnet å ha flere onsdagstreff.

Vi i kommunen tok de signalene, og samlet 3 personer for å ha en idèdugnad. Innen møtet var omme, hadde vi fått laget et program for våren med ett treff en onsdag i måneden. Så nå blir det mulig å treffes litt oftere igjen. De tre som var med på idèdugnaden, tok utfordringen og vil lede disse treffene gjennom våren. De gruppene som til nå har hjulpet til med vaffelsteking/servering, har også sagt seg villig til å fortsette med det.

Så blir utfordringen å drifte dette videre til høsten. I bygda vår finnes det mange flotte folk, som kanskje kunne ha lyst til å være med på en slik dugnad for de eldre i bygda, så en kunne fått til noe flere onsdager i måneden. Hvis det er noen der ute som kjenner at dette kunne jeg ha lyst til å være med på fra høsten, så ikke nøl med å ta kontakt med en av de som leder treffene nå i vår, med undertegnede eller noen andre i helse-/omsorgstjenesten.

Dugnadsfolk, onsdagstreff

Bilde: Inger Lise Woie, Synnøve Jørgensen, Halvard Colbjørnsen

Så må det jo nevnes at etter disse treffene (og de andre onsdagene også) er det en fin anledning til å kjøpe seg en god middag i kommunens kantine.

Program for vårens onsdagstreff

Anne-Karin H. Tveide,