Ny sesong for toppturer!

Innhold

Det er flere som allerede er begynt på ny topptursesong og det er bra. Fikk en tilbakemelding fra to som var på Rislåknuten i går om at det fortsatt ligger en del snø i terrenget. Hvis sola og varmen nå får tak, er det nok ikke lenge før snøen forsvinner.

DyblemyrheiaDet har vært en lang vinter med mye snø og mange flotte skimuligheter og en stor takk går til de mange løypekjørerne som har lagt til rette med flotte skiløyper!  Våren blir enda finere og bedre når man har hatt en skikkelig vinter først!

Ny topptur i år er Dyblemyrheia som ligger mellom Risvann og Grimevann! Det er en nydelig tur i ganske lettgått terreng og man kan nyte fin utsikt på toppen.  Mange av kulturorienteringspostene er i år lagt ut i dette området.

Turheftet og klippekort til toppturene fåes kjøpt på Best, på Servicetorvet og biblioteket så det er bare å komme i gang! Husk at du ikke trenger nytt klippekort hvert år. Du kan fortsette der du slapp i fjor, eks kan du ta 5-6 topper et år og fortsette året etterpå!

Å gå toppturer er godt for både kropp og sjel og det er folkehelse i hvert et steg!

Vedlagt følger litt info om den nye toppen.

Dyblemyrheia

PS! Barn under 12 år får premie når de har 10 toppturklipp! De voksne må ha 18 klipp!

Prosjektet er et samarbeid mellom Birkenes kommune (folkehelse og kultur) og idrettslagene Herefoss IL, IL Gry og Birkenes IL

Du finner mer informasjon om toppturene her!