Nameless 5 i beste sendetid

Innhold

Lørdag 3. november er det klart for finale i Melodi Grand Prix junior. Da vil hele Norge få oppleve Birkenes/Lillesand-bandet Nameless 5 i beste sendetid på NRK.

Nameless 5 på Herefoss

UTEKONSERT: Nameless 5 i aksjon på festivalscenen i Herefoss i sommer. Fra v.: Mathias Gjone, Anders Erlandsen, Gabriel Teistedal, Børge Brakestad og Jonas Brennsæter.

Finalen går i Telenor arena på Fornebu i Oslo. Salen har plass til 16.000 tilskuere, og arrangørene regner med at det blir stufullt. Nameless 5 består av birkelandsguttene Jonas Brennsæter på trommer, Gabriel Teistedal på gitar, Anders Erlandsen på keys, Børge Brakestad på bass og lillesandsgutten Mathias Gjone på vokal. De fem talentfulle 14-åringene traff hverandre for fire år siden på BLINK, kulturskolen for Birkenes og Lillesand. Her har de fått god oppfølging av gitarlærer Geir Espen Flesje.

I fjor kom bandet til semifinalen i MGP jr, der 25 unge artister/band konkurrerte om de ti finaleplassene. I år har de altså spilt seg helt til finalen, etter å ha vært ett av hele 468 innslag som ble sendt inn. En utrolig bragd av fire birkelandsgutter og en lillesander!

Vi oppfordrer alle til å se på NRK neste lørdag og bruke mobiltelefonen flittig til å stemme på Nameless 5 og deres bidrag "God nok"!  Klikk på lenken for å høre låta:

GOD NOK

NRKs nettside kan du se det rørende øyeblikket når Nameless 5 får beskjeden om at de er kommet til finalen.

NB! Søndag 11. november kan du oppleve MGP jr-finalistene live i Valstrand kulturarena. Konserten starter klokka 18.00.