Kulturskolen lagde musikkfest

Innhold

Fredagens allsangkonsert for skolene og barnehagene på Tobias’ Jorde ble en solfylt suksess.

Allsangkonserten 2019 1

GA ALT: Kulturskolelærerne med danselærer og konferansier Emilie Rayner-Battle Sivertsen i spissen dro i gang både allsang og dans fra scenen.  

Nærmere tusen barnehagebarn, skoleelever, lærere og barnehageansatte – og noen tilfeldige publikummere – fylte gressbakken foran den flotte utescenen på kommunens tusenårssted da startskuddet for konserten gikk fredag formiddag, i strålende sol. Det var den interkommunale kulturskolen BLINK som hadde regien, og kulturskolen gikk selv i bresjen for underholdningskreftene. Med danselærer Emilie Rayner-Battle Sivertsen som sprudlende konferansier og resten av lærerne som husband og forsangere, dro de lasset. De eldste danserne i kulturskolen bidro med rytmikk og danseglede, birkeblinkerne med sjarm og spilleglede. Kulturskolens egne popstjerner, MGP jr-finalistene Nameless 5, var selvsagt med, både med egen låt og som backingband for klassekompisene fra 9. trinn på Valstrand skole, som imponerte med «Sweet Child of Mine» og «We Are the World». De øvrige skolene ville ikke være dårligere, og både Birkeland skole, Herefoss skole og Engesland skole bidro med sceneinnslag. Birkeland med sang av 3. trinn, Herefoss med sang av hele skolen og Engesland med sanggruppe og ei vaskeekte korpsgruppe. Flott og imponerende alt sammen!  

Flere bilder:

Allsangkonserten 2019 2Allsangkonserten 2019 3Allsangkonserten 2019 4Allsangkonserten 2019 5Allsangkonserten 2019 7Allsangkonserten 2019 6Allsangkonserten 2019 8Allsangkonserten 2019 9Allsangkonserten 2019 10