Konsert og allsang 1. juni

Innhold

Fredag 1. juni inviterer kulturkontoret og Kulturskolen til konsert og allsang på Tobias’ Jorde.

Forsangerne

FORSANGERE: Anna Sørlien (t.v.) og Nina Martinsen fikk hundrevis av barn med på sang og dans da den nye utescenen på Tobias Jorde ble åpnet. I år skal kulturskoleduoen lede «Allsang på jordet».

Om formiddagen, nærmere bestemt klokka 11.00, blir det allsangkonsert for alle skoleelever, førskolebarn og de eldste i barnehagene i Birkenes. Her blir det både allsang, dans og innslag av elever fra Birkeland skole, Valstrand skole og Kulturskolen. Det populære bandet Nameless 5, som skal være med i finalen i MGP Junior på TV til høsten kommer også! Kulturskolelærerne har satt sammen et eget husband, så akkompagnementet skal være i de beste hender. Hvis været er fint, anbefaler vi at elevene/barna spiser nista på Tobias’ Jorde før konserten begynner. Konserten, som er åpen for alle, skal vare i en drøy time.

Seinere på dagen – klokka 18.00 – er det klart for årets utgave av «Allsang på jordet». I år er det kulturskolerektor Nina Martinsen og kulturskolelærer Anna Birkeland Sørlien som har fått oppdraget med å lede allsangen. Det blir ulike solister og innslag fra bygdas musikkliv, og Kulturskolens eget husband vil sørge for kompet. Nærmere info om arrangementet kommer i lokalaavisa og på kommunens hjemmeside og facebookprofil.