Gratulasjoner til gullvinneren!

Ordfører Anders Christiansen troppet i går opp på jobb hos gullmedalje-vinner Inga Johansdottir med blomster og gratulasjoner på vegne av kommunen! Inga deltok sammen med 12 andre nordmenn i VM i kettlebellmaraton som gikk av stabelen i Spania 23.-25. november.

Inga og ordføreren

Som andre gullvinnere var Inga invitert til kommunestyremøtet på torsdag, men hun hadde dessverre ikke mulighet til å komme. Løsningen ble dermed å oppsøke henne på jobb for å få overrakt en velfortjent gratulasjon.

Kettlebell er en sport i vekst, og det blir tøffere og tøffere å ta medalje i denne idrettsgrenen. Konkurransen går ut på å svinge en kule med håndtak så mange ganger du klarer innen en halv time (halv maraton) eller en hel time (hel maraton). Den som klarer flest repetisjoner uten feil, vinner konkurransen. Her kreves det både mental og fysisk styrke!

Inga leverte 403 repetisjoner med 16 kg i halvmaraton, og i hel maraton tok hun 1190 repetisjoner med 12 kg. Det holdt til gull i begge øvelsene og det står det jammen respekt av! I tillegg er hun "master of sport world class i 1 time jerk". Du kan se denne øvelsen nedenfor!

Vi gratulerer Inga med imponerende prestasjoner!

1 time jerk

Halv maraton