Gratis ryddepakker for søppel

Ønsker du å bidra til å holde det rent og ryddig rundt om i kommunen vår? Da kan du få gratis poser og hansker hos kommunen.

Søppelryddepakker

Dessverre ligger det mye søppel mange steder, og det er behov for at mange gjør en innsats for å rydde opp. Birkenes kommune er veldig glad for alle som vil bidra til å holde omgivelsene rene og ryddige. For å gjøre det enklere for frivillige søppelplukkere, tilbyr kommunen gratis ryddepakker til bruk ved ryddeaksjoner og innsamling av eget og andres avfall på tur. Ryddepakkene, som består av søppelsekker, poser og hansker, har vi fått fra Hold Norge Rent. Utstyret kan hentes i Servicetorvet på kommunehuset. Ved å gå inn på ryddeportalen.no kan dere også registrere ryddeaksjoner og få med flere på laget.

Søppelet dere plukker kan leveres gratis hos LiBir på Tollnes eller Storemyr.