Fullt hus for Nameless 5

Innhold

Nameless 5-konserten 1

POPULÆRE:Nameless 5 består av (f.v.) Gabriel Teistedal på gitar, Anders Erlandsen på keys, Jonas Brennsæter på trommer, Mathias Gjone på vokal og gitar og Børge Brakestad på bass. Mathias er fra Lillesand, de øvrige fire fra Birkeland. De fem møtte hverandre på Kulturskolen Blink for fire år siden og har spilt sammen siden.

Lenge før dørene åpnet var det fullt av folk i inngangspartiet til gymsalen på Valstrand. Og da konferansier Martin Reiersen Jensen ønsket velkommen, var så godt som alle de rundt 250 setene opptatt. Før kveldens hovedpersoner slapp til, viste Benjamin Eikrem (piano), Amanda Winsjansen (piano og sang), Miriam Rønning (sang) og Irma Amalie Teistedal (sang) at Kulturskolen Blink har flere talenter på lager.  

Superpopulære

Så var det klart for headlinerne, og at de er populære i hjembygda hersker det liten tvil om. Da Gabriel Teistedal, Jonas Brennsæter, Børge Brakestad, Anders Erlandsen og Mathias Gjone entret scenen sto jubelen i taket, og de slapp ikke unna før de hadde spilt MGP jr.-finalelåten «God nok» for andre gang. Denne gang i kompaniskap med Oslo-rapperen Twilight, som bandet er blitt godt kjent med gjennom MGP jr.-deltakelsen, og som opptrådte med sin egen finalelåt tidligere i konserten. Et svært populært innslag.

Gaver og godord

Det var mange som ville benytte anledningen til å hylle MGP jr.-finalistene. Fra ordfører Anders Christiansen vanket det lovord og gavekort fra kommunen, og av rektor Nina Martinsen fikk bandmedlemmene bandbager med kulturskolens navn «Blink» og «Nameless 5» på. Men det spørs om ikke gaven fra den lokale sparebanken tok kaka. På vegne av banken overrakte markedssjef Kjetil Aamlid en sjekk på 10.000 kroner til bandkassa. Pengene kommer nok godt med på den videre ferden til de talentfulle 14-åringene.   

Bjørn Vidar Lie

Se flere bilder fra konserten:

Nameless 5-konserten 2Nameless 5-konserten 3Nameless 5-konserten 4Nameless 5-konserten 5Nameless 5-konserten 6Nameless 5-konserten 7Nameless 5-konserten 8Nameless 5-konserten 9Nameless 5-konserten 10Nameless 5-konserten 11