Flott lyssetting av toget!

Ikke nok med at Egil Flakk og dattera Grete og svigersønnen Jon har gitt toget i gave til Birkenes kommune. Nå har Egil og kona sørget for at toget er lyssatt på en veldig stilig måte.

Toget forfra

Fra nå av blir det stadig mørkere på kveldene og toget vil bli en attraksjon i mørke kveldstimer  framover, akkurat som scenen på Tobias jorde er blitt. Egil kunne ikke komme til åpningen av toget, men han kommer på ferie til huset på Flakk i juli.

Vi i Birkenes kommune er evig takknemlig for at toget nå også er lyssatt – det gir toget  en ny og spennende dimensjon som vi håper mange birkenesinger og turister vil sette pris på. Toget betydde mye for utviklingen av Birkeland sentrum og det er flott å vise noe av historien til Birkeland på en slik visuell måte.

Toget fra siden

Toget litt avstand