Allsangfest i steikende sol

Nærmere tusen mennesker var samla foran scenen da Kulturskolen og kulturkontoret inviterte til allsangkonsert for barnehagene og skolene på Tobias Jorde fredag formiddag.

Allsangkonserten Hovedbilde

PUBLIKUMSKONTAKT: Bjørn Olav Hartvigsen hadde ingen problemer med å få med seg det unge publikummet på «Uptown Funk».

I nærmere halvannen time sang, dansa og hoppa de til instruksjonene fra programlederne Celine Lunder og Kristin Dahl, som hadde god hjelp av kulturskolelærerne og Bjørn Olav Hartvigsen. Barnesangfavoritter som «Tre små fisk» og «Sommer kommer» ble framført med fynd og klem. Det samme ble 80-tallsfavoritten «Hands Up». Og da Bjørn Olav dro i gang «Uptown Funk», med dagens svært kompetente husband – også det bestående av lærere i Kulturskolen – i ryggen, klarte verken små eller store å sitte stille. Selv om gradestokken bikka 30+.

Allsangkonserten for skolene og barnehagene på kommunens tusenårssted er i ferd med å bli en tradisjon. En svært populær en, skal vi dømme utifra publikumsresponsen og alle de smilende fjesene som forlot jordet etter konserten.

NB! Klokka 18.00 er det klart for årets "Allsang på jordet", i år med utdeling av kommunens kulturpriser. Vel verd å få med seg!

Flere bilder:

Allsangkonserten 2Allsangkonserten 3Allsangkonserten 4Allsangkonserten 5Allsangkonserten 6Allsangkonserten 7