Aktivitetssenteret jubilerer

Innhold

Aktivitetssenteret på Birkeland er 25 år. Det skal markeres med bløtkake, allsang og trekkspillmusikk fredag 20. oktober kl. 10.30.

– Vi vil mimre litt om forskjellige aktiviteter som har vært gjennom disse årene, synge jubileumssang og andre sanger til fine trekkspilltoner, og, ja kanskje det blir mulighet til en liten svingom også, forteller Anne Karin Haugstulen Tveide. Hun er leder for det populære aktivitetssenteret som er åpent fire formiddager i uka. Hver fredag er det fredagskaffe med litt ekstra underholdning. «Jubileumsfredagen» kommer de trofaste trekkspillerne Inger Grete Danielsen og Oddvar Jørgensen med forsterkninger for å stå for tonefølget til allsangen og svingomen. 

– Alle som har hatt en tilknytning til aktivitetssenteret, enten som ansatt, bruker, støttespiller, frivillig eller har hatt praksisplass eller lignende er hjertelig velkommen til å være med og feire denne dagen med oss, understreker Anne Karin.

Kommende fredag, altså, klokka 10.30.

Aktivitetssenteret jubilerer forhåndsomtale

BILDET: Anne Karin Tveide introduserer Leif Blix og Lars Nygaard sist fredag. Duoen har gjestet aktivitetssenteret mang en gang med kjente og kjære toner. Denne fredagen sto sanger av kulturbautaen Erik Bye på programmet.