Borkiser til UKM-festivalen

Birkenes var godt representert under UKM fylkesmønstringa i Arendal i helga, og blir godt synlige også under den nasjonale UKM-festivalen i Sandnes senere i år.

Birkenes hadde nemlig med hele 26 deltakere under fylkesmønstringa, som fant sted i kulturhuset i Arendal (scene) og kunstgalleriet Artendal (kunst). Av de ti innslagene som ble sendt videre til UKM-festivalen i Sandnes var ikke mindre enn tre fra Birkenes: 13 år gamle Oda Emilia Hansen med bildet «Bjørk» (foto), 14-åringene Amanda Winsjansen (vokal) og Amanda Nes (piano) med sangen «Hurt», og guttebandet Nameless 5 med en cover av Madcons «Don't Worry». Nameless 5 består av Anders Erlandsen (piano), Børge Brakestad (bass), Gabriel Teistedal (elgitar), Jonas Brennsæter (trommer) og Mathias Gjone (vokal), alle 13 år.

UKM-festivalen i Sandnes går av stabelen 21.-25. juni.

Vi gratulerer alle fra Birkenes med vel gjennomført fylkesmønstring, og sender en ekstra gratulasjon og lykkeønskning til de som skal til UKM-festivalen i Sandnes!

BILDET: Guttebandet Nameless 5 er ett av tre innslag fra Birkenes som er gått helt til UKM-festivalen i år. Bandet, som har sin bakgrunn fra kulturskolen i Lillesand og Birkenes, består av (f.v.) Gabriel Teistedal, Mathias Gjone, Jonas Brennsæter, Anders Erlandsen og Børge Brakestad. (FOTO: PRIVAT)

24.04.2017
Sist endret
27.04.2017